Home /

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE - / Uyttendaele - / Gilbert Mullielaan -

( 1 bedrijven gevonden . )
Website:www.bloggen.be

Coordinatie van aannemers en bedrijven,calculatie en nacalculatie, veiligheidscoordinator, opvolging bouwvergunning,overheidsopdrachten,... Om een zo groot mogelijke meerwaarde toe te voegen aan uw project maken we een grondige studie van de mogelijkheden van uw bouwgrond/verbouwing.. Wat is de maximale bouwbreedte, bouwdiepte, kroonlijsthoogte, dakhelling?

. Wat is de oriëntatie van de tuin?. Hoe kunnen we uw energieverbruik optimaliseren?. Kunnen we op de perceelsgrens bouwen?. Hoe kunnen we optimaal uw privacy optimaliseren?. Enz.... Deze analyse is kosteloos..  . Stap 2: Type ontwerp,gewenste bewoonbare oppervlakte en volume.  . Op basis van deze korte analyse kan u op ons kantoor een keuze maken uit een 100-tal verschillende ontwerpen en dit van klassiek tot modern.

. We bespreken samen met u het aantal slaapkamers, eventueel bureel, aantal badkamers, de grootte van de leefruimte, de behoefte van een kelder, al dan niet realisatie van een geïntegreerde garage, vaste of uitschuifbare trap naar zolder enz.... We bepalen samen de gewenste oppervlakte van elke kamer, leefruimte, garage enz.... U betaalt niets en heeft geen enkele verplichting.

...  . Stap 3: Vrijblijvende offerte.  . U bent nog steeds geïnteresseerd en wenst verder te gaan.. Samen met onze architekt houden we een offertebespreking. Op basis van stap 2 bent u reeds goed voorbereid en hebt u al een idee van het bouwvolume en type ontwerp dat u prefereert. In dit gesprek gaan we op basis van uw wensen uw project verder bespreken en analyseren wat uiteindelijk zal leiden tot een duidelijk beeld van uw bouwproject dat 100% aan uw verwachtingen voldoet.

. Na uw bezoek worden alle schetsen en aantekeningen in detail uitgerekend en verwerkt in een allesomvattende prijsofferte bestaande uit: . - het standaard lastenboek. - prijs van de bouwconstructie op basis van een type ontwerp en voorgaande offertebespreking. - de prijs van een eventueel uitgetekend ontwerp op schaal 1/50 waaruit een gedetailleerde offerte kan worden opgemaakt.  .enz.


Laatste update: Sunday 18-Jul-10 10:21:59 - nr. 0587 954

Trefwoorden:

bouw

/

aannemer

/

woningbouw

/

appartementen

... [11]


Niet gevonden wat u zocht? Zoeken naar...

Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw in Brussel