Home /

POPERINGE - / Alinia Kunsthandel - / Gasthuisstraat -

( 1 bedrijven gevonden . )
Website:www.alinia.be

Kunsthandel Alinia, dé specialist in alle inlijstingen (gratis prijsofferte), teken- en schildersmaterialen, ophangsysteem voor kaders en restauratie van schilderijen. Kunst inlijsten is een kunst!

Kunsthandel Alinia biedt U een grote keuze aan verf, doek, papier, penselen, kortom, alles wat een kunstenaar nodig heeft. Veel mensen realiseren zich niet dat een complete inlijsterij een groot aantal geavanceerde precisie apparaten vereist.

Ons machine park bestaat uit o.a. een zeer gesofisticeerde passe-partoutmachine, lamineer- en opplakmachines (warm en koud), hoekkrammachine, dubbele verstekzaag, compressoren en afzuigapparatuur. Voor de passe-partouts en het eventueel opkleven worden enkel zuurvrije materialen gebruikt.

Indien nodig wordt achter het werk een zuurvrij papier verwerkt, zodat het rugkarton het werk niet kan aantasten. Zoals U kunt lezen gaan wij niet over één nacht ijs. We kennen de sluipende gevaren van de zuren die zich in de papieren, de lijmen en kartons bevinden, en houden er constant rekening mee. Voor het restaureren van kunstwerken, zowel het reinigen van gravuren, etsen en schilderijen, als het restaureren van schilderijen kunnen wij op een gespecialiseerd team rekenen.


Laatste update: donderdag 06-okt-11 18:29:10 - nr. 0674 347

Trefwoorden:

advies

/

verkoop

/

schilderen

/

materialen

... [25]


Niet gevonden wat u zocht? Zoeken naar...

Kunstbevordering in West-Vlaanderen