Home /

PEER - / ECS Technics NV - / Bedrijfsstraat -

( 1 bedrijven gevonden . )
1
thumbnail

ECS Technics NV

aanpassen
Bedrijfsstraat 7,
3990 PEER (Limburg)
Tel. +32-(0)11-398420
Fax. +32-(0)11-398411
Rubriek: Elektrotechn. bouwinstall. (zwakstroom)
Website:www.ecstechnics.com

ECS Technics is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrotechnische installaties. De onderneming heeft alle competenties in huis voor laag- en middenspanning, sturing, verlichting, data, beveiliging, toegangscontrole, gebouwenautomatisatie, domotica, sound & vision, groenestroomprojecten en " nul-energie " - gebouwen. Het hart van ECS is het kenniscentrum dat sterk staat op technisch, wettelijk en contractueel vlak.

Vanuit dit kenniscentrum wordt de ganse organisatie aangestuurd. ECS neemt de verantwoordelijkheid van de start van het concept tot de oplevering ervan, de wettelijke keuringen en indien gewenst, de service nadien. ECS staat zijn klanten bij doorheen het complete projecttraject. ECS wordt graag betrokken van bij het begin van een project.

Op die manier kunnen de behoeften van de klant al in een vroeg stadium worden gedetecteerd en kunnen er oplossingen worden aangedragen met een grote meerwaarde. De "Early Involvement" projectaanpak zorgt voor een "lean" proces met een besparing van 25% op de doorlooptijd en het budget.

Dit bestaat uit een integrale aanpak van het volledige projecttraject, starten met de juiste doelstellingen, het optimaal samenwerken van alle partijen en het optimaal benutten van hun potentiële toegevoegde waarde. De professionele klanten van ECS situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en projecten: retail, niet-industriële sectoren, industriële gebouwen, opslag/overslag, industrie, haven, recreatie, zorgsector, onderwijs,. .. Ondanks de grote verscheidenheid aan projecten kan de klant steeds terecht bij één vast aanspreekpunt. Door zijn regionale spreiding beschikt ECS eveneens over de nodige flexibiliteit.


Laatste update: vrijdag 07-okt-11 11:36:22 - nr. 0873 881

Trefwoorden:

installatiebedrijf

/

advies

/

onderhoud

/

automatisering

... [23]


Niet gevonden wat u zocht? Zoeken naar...

Elektrotechn. bouwinstall. (zwakstroom) in Limburg