Home /

LINTER - / Blue Darkness Cartuning BVBA - / Sint-Truidensesteenweg -

( 1 bedrijven gevonden . )
Merken: AC Schnitzer, Autostyle, Carnamics, Coyote, Eurolineas, Garmin, Koni, Lester, Lexmaul, NXT, Oettinger, Opel, Rieger, Supersprint en Wetterauer
Website:www.bdcartuning.be

Van beginnend ( Opel -)tuner met Astra G-specialisatie zijn wij op een paar jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige zaak die zich hoofdzakelijk bezig houdt met optische tuning. De productenreeks wordt steeds verder uitgebreid met de nieuwste en gaafste designs.

Prijs, kwaliteit en flexibiliteit zijn onze sleutels naar klantentevredenheid. Graag zoeken wij dan ook voor iedere klant en ieder probleem een passende oplossing. Begin 2006 is mijn collega Peter mee in de zaak gekomen die ondertussen ook omgevormd werd tot een BVBA. Sindsdien kan u bij ons ook terecht voor banden, velgen, verlagingskits enzomeer.

En dit zoals steeds aan goede prijzen. Ook montage (met de nodige attesten) is, indien gewenst, mogelijk! Vanaf 2007 zijn wij Autostyle dealer geworden. Ondermeer door het opstarten van deze GP-line willen wij ons uiterste best doen om de tuning -liefhebber te kunnen blijven voorzien van mooie producten aan een uitstekende prijs zonder in te boeten aan service of paskwaliteiten.

Wij beschikken ondertussen over een grote voorraad aan onderdelen en spoilers voor verscheidene wagens. Omwille van een aantal (interne, maar ook externe) factoren drong een verhuis zich begin 2008 echt wel op. Wij hebben er (ondermeer omwille van de goede ligging en bereikbaarheid) dan voor gekozen om ons te vestigen in het Bedrijvencentrum te Tienen.

Onze kernactiviteiten zullen zich hierbij nog iets meer gaan richten op de online verkoop van Autostyle -producten, verlichting en de betere polyesterproducten.

Maar ook zowat alle andere auto - en tuningonderdelen blijven bij ons verkrijgbaar. Het kunnen bieden van een persoonlijke service blijft voor ons echter van het grootste belang! Bij ons langskomen zal dus ook in de toekomst mogelijk blijven, maar om uw zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn opteren wij om dit zoveel mogelijk op afspraak te laten verlopen zodat wij steeds voldoende tijd kunnen vrijmaken. Alvast bedankt! Neem zeker contact met ons op indien U vragen, bedenkingen of opmerkingen heeft.


Laatste update: vrijdag 07-okt-11 09:44:18 - nr. 0881 594

Trefwoorden:

car

/

verkoop

/

auto

/

tuning

... [11]


Niet gevonden wat u zocht? Zoeken naar...

Auto-onderdelenservicebedrijven in Vlaams-Brabant