Home /

KUURNE - / decoverte - / Kortrijksestraat -

( 1 bedrijven gevonden . )
Website:www.decoverte.be

Wat een ontdekking... Geen kamer, maar een volledig huis, helemaal voor uzelf! Achter de zwarte gevel en witte deur van deze rijtjeswoning in KUURNE kunt u met vier à vijf personen de tijd van uw leven beleven. De goedlachse Véronique Peene woont in het belendende pand en stoort u alleen als zij ’s ochtends uw uitgebreide ontbijt aan huis komt brengen.

De buitenkant van Décoverte is dan wel zwart-wit, het interieur is behoorlijk kleurrijk. Het trapje naar de bovenverdieping is nogal steil en smal maar eenmaal boven openbaart zich genoeg ruimte. De twee slaapvertrekken met in totaal vier bedden – een kinderbedje kan geregeld worden – hebben de gezelligheid van een loft.

De badkamer heeft een ligbad. Beneden is een gezellige zithoek, een goed geoutilleerde eethoek en toegang tot het tuintje met terras. U kunt gebruikmaken van de barbecue en lekker buiten zitten. Geen zin om zelf te koken? Laat het Véronique weten en zij bereidt u een heerlijk maal! Décoverte is mede door de grote privacy warm aanbevolen voor een vriendinnenweekend of gezin. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer redelijk.


Laatste update: woensdag 21-okt-09 11:46:13 - nr. 0678 331

Trefwoorden:

hotel

/

overnachten

/

chambres

/

vakantiewoning

... [14]


Niet gevonden wat u zocht? Zoeken naar...

Hotels (geen hotel-restaurants) in West-Vlaanderen